Merken

Een overzicht van de door ons gevoerde merken

Merken Er zijn geen producten in deze categorie.

Subcategorieën

 • Claesens

  Claesen’s staat voor kleding die heerlijk zit dankzij het gebruik van comfortabele materialen en met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Claesen’s voert een basiscollectie met tijdloze onderkleding, voor zowel mannen, vrouwen, jongens als meisjes. Deze collectie omvat boxers, slips, singlets en shirts met korte of lange mouwen en worden gemaakt van comfortabel katoen, lycra en microvezel. Met Claesen’s kies je duidelijk voor comfort tegen een eerlijke prijs.

 • Fila

  Het sportmerk Fila dankt haar wereldbekendheid aan de ondersteuning van vele topsporters door de jaren heen. Fila is dan ook synoniem van Sport op het hoogste niveau. Fitness, energie en comfort kenmerken Fila.
  Fila brengt kwalitatieve en doeltreffende sport bh's.

 • HOM

  Door als eerste een soepele voorkant met horizontale gulp in een mannen slip te introduceren,
  heeft HOM zich gepositioneerd als trendsetter op het gebied van comfort en ondersteuning.

  De perfecte combinatie van creativiteit en ervaring is dan ook steeds terug te vinden in HOM ondergoed.
  Ook het voortdurende streven naar verbetering van de KWALITEIT van de gebruikte materialen (oekotex goedgekeurd) en van de afwerkingsdetails zijn kenmerkend voor de heren onderbroeken en heren shorts van HOM.

 • Puma

  Puma sportsokken, herensokken en boxershorts voor dames, heren en jongens online bij Underfashion!

  Starts in Sport and ends in Fashion.

 • Sloggi Ondergoed

  n 1978 werd een nieuwe generatie slips in revolutionaire katoen onder de merknaam sloggi gelanceerd. 

  Het geheim van de originele sloggi is de Core Spun Cotton Lycra. Dit betekent dat de katoen om de lycra vezel wordt gesponnen en je de zachte katoen direct op de huid voelt. Sloggi werd snel beroemd als de slip met perfecte pasvorm en een vormvastheid die wasbeurten en droogtrommels moeiteloos weerstaat.

 • Ten Cate Ondergoed

  Ondergoed is een gevoelskwestie. Het moet lekker zacht en comfortabel aanvoelen, maar het mag vooral niet de hele dag gevoeld worden. Bovendien mag het niet irriteren en vooral niet uit vorm raken. Ten Cate ondergoed zorgt voor het voelbare verschil. Door alleen de beste katoensoorten te verwerken weet Ten Cate haar kwaliteit blijvend op een hoog peil te houden. Zowel het gebruikte doek als de fournituren (elastiek, kant, waslabels, etc.) worden continu getest en getoetst aan de hoge normen die Ten Cate in samenwerking met TNO heeft vastgesteld. Op deze manier worden krimpbeperking, kleurechtheid en pasvorm gegarandeerd.